Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bukvite/public_html/knigi_new/cook.php:1) in /home/bukvite/public_html/knigi_new/cook.php on line 8
Книжарница "Книгите" (печатни и електронни книги)|Самотата спи на възглавницата ми/Иван Богданов

Самотата спи на възглавницата ми

Иван Богданов


 

Романът е събрал финансиране в проекта „Мечта за книга“

 

http://dreambook.bg

 

 

 

Тази книга започнах да пиша на шега. Основно, за да извадя демоните от себе си (сутрин самотата е най-страшна). В продължение на дни пусках откъси… В зависимост от това какво ме бе впечатлило. Внезапната известност ме изненада, не очаквах, че темата вълнува толкова много хора. Получавах постоянно лайкове от известни имена, а много автори искаха да ме редактират и рецензират.

 

В книгата (тя е роман от първо лице) се говори за Самотата. Защото Самотата е състояние на ума, а не социално положение. В една и съща ситуация сме свободни и самотни. А какви сме реално, решаваме сами… В зависимост от това колко празни пространства имаме в себе си.

 

Книгата е написана в леко ироничен стил, но няма хепиенд. В нея се говори за празните пространства в нас, за това как тъмната ни половина постепенно надделява. И за това колко често разликата между служебното и социалното положение е огромна.

 

„Богданов, не ни мъчѝ на части, издай най-сетне тази книга“, е един от редовните коментари.

Информация за книгатаНаличност: В склада

Раздел: роман

ISBN: 978-619-154-181-2

Брой страници: 180

Корица: мека корица

Издателство: Фондация Буквите

Издадена: 2016-02-11