Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bukvite/public_html/knigi_new/cook.php:1) in /home/bukvite/public_html/knigi_new/cook.php on line 8
Книжарница "Книгите" (печатни и електронни книги)|Дъх на еделвайси/Христо Мандев

Дъх на еделвайси

Христо Мандев


 

„Дъх на еделвайси” е роман, в който разцъфват като кокичета първите любовни трепети у младежите и девойките, току-що завършили своето училище. Освен това в него напира човешкото, приятелското отношение между младите хора, подготвящи се за влизане в примамливия, разнолик и още пълен с неизвестни извънучилищен „свободен” живот.

 

Не по-малко интересна е темата за приятелството между две момчета, възпитаници в Дом за сираци. Проследено е тяхното израстване и реализация като достойни граждани и равностойни партньори на младежите от семейства било то в университета, било то в производствената област.

 

От дружбата между двамата младежи, изкристализира едно необичайно приятелство – симбиозата между младежът-сирак и синът на известния строителен предприемач, с когото споделят студентските си години. За да се породи най-възвишеното чувство за безкористна помощ на бащата към момчето без родители. Нещо позабравено във времето на цялостната диктатура на парите върху всестранните човешки отношения. Все пак човечеството ще запази своята същност, след като и сега, и у нас като мъглица се разнася този необикновен „Дъх на еделвайси”.

Информация за книгатаНаличност: Доставка от автора

Раздел: роман

ISBN: 978-954-400-746-1

Брой страници: 298

Корица: мека корица

Издателство:

Издадена: 2018-05-14