Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bukvite/public_html/knigi_new/cook.php:1) in /home/bukvite/public_html/knigi_new/cook.php on line 8
Книжарница "Книгите" (печатни и електронни книги)|Завещаване на деформациите/Тони Теллалов

Завещаване на деформациите

Тони Теллалов


Това е седмата стихосбирка на автора. „Завещаване на деформациите” е книга за хипотезите в изменението на поведенческото отношение на човека към света, към неговите външни, извън А-за проявления и отражението им като вътрешни трансформации на човешкото битие. Фасадност и парадност в отношенията, стремеж към доминация, социалната ленност, десакрализация на сакралното, инсценирани и режисирани избори, са само някои от опорните пунктове, върху които авторът надгражда текст след текст идеите си в цикъла: „ В очакване животът да приключи”. 

Поведенческите разстройства в любовта, която отдавна е престанала да бъде сантиментално влечение е още една от проявите в кризата на личността. Възможните трансформации, пречистването на А-за и свързването с другия са обвързани с проблематичната способност за споделяне на болката от настоящето и превъзмогването на миналото. Дали любовта има силата за саможертва, за да обезоръжи и трансформира безразличието и отхвърлянето? Или е просто вирус, който подкопава тялото и съзнанието? Авторовите отговори ще откриете във втория цикъл на книгата „ Третични полови белези”.

Авторът е носител на множество национални литературни награди за поезия и проза.

Информация за книгатаНаличност: В склада

Раздел: поезия

ISBN: 978-619-154-309-0

Брой страници: 72

Корица: мека корица

Издателство: Фондация Буквите

Издадена: 2018-09-21