Подари на любимия

Оги Благов

Раздел: Романи и повести
ISBN: 978-619-154-431-8
Брой страници: 160
Корица: мека корица
Издателство: Фондация Буквите
Издадена: 2021-04-17


Силна еротика и завладяващ сюжет са скрити между страниците на този роман, който буди интерес и като приложимо-образователно произведение.

Наред с драмата, наречена „живот“, творбата съдържа и редица детайлно изразени сексуални сцени, предложени научно и увлекателно. Еротичните действия са изложени така, че да бъдат подходящи за прилагане и в сексуалния живот на читателя.

Фактологиите в описанията са убедителни и дават обяснения за авантюрите, които предприема човек в реалния си любовен живот. Сюжетът предлага възможни отговори на въпроси, които винаги владеят нашето съзнание, като например защо изчезва тръпката между постоянните партньори с течение на времето? Защо отслабва желанието им за секс помежду им? Какво се случва между тях и какви са тези процеси? Тази и други интригуващи концепции будят интереса на читателя.

В следващите страници за първи път ще срещнете съществено обяснение относно телегонията, съчетано с бързо и радикално пречистване до първоначално генетично състояние, както и формиране на новия код – от последния партньор.

Още от първите страници читателят е погълнат от силните чувства, възникването на първата любов, нейния разцвет, и няма търпение да разгърне страниците, за да проследи премеждията, през които двамата влюбени преминават през годините. Да проследи поуките, които придобиват, а краят е безспорно интересен и може би щастлив.