Ключът на Никола

Улулица Чухал


 

Знаете ли, че игрите освен интересни и забавни, могат да бъдат също поучителни, развиващи интелекта и сетивата или пък... много опасни? Предоставени на правилните умове обаче, знанията от тях имат свойството да служат като компас и в най-страшните изпитания. Също както вярно подбраният ключ умее да отвори точно определена врата.

 

В „Ключът на Никола” - книга първа от петлогията „Кристалният съвет” - трима тийнейджъри биват въвлечени в една динамична и твърде реална игра, когато в ръцете им се озовава тайнствено малко ключе, поверено им от техен приятел - разследващ журналист. Той твърди, че е открил нещо важно. Казва, че е открил нещо голямо. Страхува се, че някой иска да го спре да информира света за откритието си, но то трябва да се съхрани. Насоките му за ключа са много малко, а разшифроването на всяка загадка води към следваща.

Ще успеят ли тримата ученика да сглобят пъзела, оставен им от журналиста и да стигнат до това, което той е скрил? И ако да, докъде ще ги отведе това? Всички отговори се крият зад ключа. Затова отгърнете страницата, на която е той, и добре дошли в приключението!

Информация за книгатаРаздел: фантастика и фентъзи

ISBN: 978-619-154-160-7

Брой страници: 282

Корица:

Издателство:

Издадена: 2015-09-09