РЕКЛАМА НА КНИГАТА "ХАМЛЕТ" ОТ У.ШЕКС В САЩ

Разказвачи на книги

Спас Христов | 2019-08-08


Докато си пиша "Клеопатра" и ми изникват странични текстове. Ето един, по инвенция на Иван Богданов

Млад принц разбира, че майка му не само е прелюбодейка, но и участник в заговор за убийството на баща му.Да бъде или не въздадена справедливост?

Внимание: във връзка с новия закон за личните данни Ви предупреждаваме, че се налагат рестрикции в текста на актуалното издание. Нашето издателство ви го mредлага за 399.99 долара, съобразено с новия закон.

Но това не е всичко, когато платите цената от 399.99 получавате още:

1. Пълно издание на хоръра, както е бил публикуван през 1592-ра година в Англия. Доставка само за 3 дни. От него научавате за Офелия, полудяла от любов, консумирана или не?!?!?!? Задай си въпроса! Екшън сцени с кръв и шпаги. Неутрализация, батални сцени, коварство с отрова на върха на рапирата. И ОЩЕ! МАГИЯ, която изравя мъртъвци от гроба, черепи проговарят и разкриват заговори. Има и ШОУ, поставено от класическа театрална трупа, издържано в най-добрите традиции на Холивуд, което ОГЛАСЯВА И ДОЗАПЛИТА ИНТРИГАТА ДО ЧЕРВЕНО. Лек мюзикъл и танци на Офелия /упс, май си дописахме тази част/, за по-интересно. Всичко това, само в класическото издание на цена 399.99!

2. Анимирана версия бонус. Плащате едно, получавате три за пакетната цена от 399.99. Нашият комикс представя само с най-най-най-горещите моменти от сюжета. Целия екшън, цялата интимност, цялата магия. В допълнение, получавате възможност да избирате външния вид на Офелия. Ще доанимираме за Вас, само с 3 дни закъснение от редовната поръчка. Мерлин Монро, Одри Хепбълн или която и да е актриса, участвала в минимум 3 блокбастъра на Холивуд от 50-години до днес. Не е ли чудесна сделка? Достави си наслада, плати сега! Купи веднага.

Въпросът не е да си купиш или да не си купиш тази книга.

Въпроса е дали да си поръчаш днес нашето актуално издание плюс бонуса, за да изпревариш с 3 до 10 дни темата, която ще обсъждат всичките Ви приятели и социалните мрежи.

Да бъде?

 

 

 


2019-08-08 | Прочетена: 224